Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ощипок, І. М. - Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
Ощипок, І. М. - Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
Статья
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2012. – № 5. – С. 8─9. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Ощипок, І. М.
Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2012. – № 5. – С. 8─9. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів