Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Палвашова, Г. І. - Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрікатів громадського харчування [Те...
Палвашова, Г. І. - Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрікатів громадського харчування [Те...
Статья
Автор: Палвашова, Г. І.
Харчова наука і технологія. Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрікатів громадського харчування [Те...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Палвашова, Г. І.
Харчова наука і технологія. Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрікатів громадського харчування [Те...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Палвашова, Г. І.
Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрікатів громадського харчування [Текст] / Г. І. Палвашова, С. Є. Саламатіна, А. М. Костинюк // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 4. – С. 66─68. – На укр. яз.
загальний = Харчування : громадське
загальний = Плоди : яблуко
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
Палвашова, Г. І.
Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрікатів громадського харчування [Текст] / Г. І. Палвашова, С. Є. Саламатіна, А. М. Костинюк // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 4. – С. 66─68. – На укр. яз.
загальний = Харчування : громадське
загальний = Плоди : яблуко
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів