Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баля, Л. В. - Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Текст]
Баля, Л. В. - Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Текст]
Статья
Автор: Баля, Л. В.
Харчова наука і технологія. Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баля, Л. В.
Харчова наука і технологія. Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Баля, Л. В.
Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Текст] / Л. В. Баля, О. О. Горячова // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 4. – С. 82─85 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : виробнича
Баля, Л. В.
Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Текст] / Л. В. Баля, О. О. Горячова // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 4. – С. 82─85 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : виробнича