Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ракша-Слюсарева, О. А. - Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
Ракша-Слюсарева, О. А. - Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
Статья
Автор: Ракша-Слюсарева, О. А.
Харчова наука і технологія. Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ракша-Слюсарева, О. А.
Харчова наука і технологія. Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, І. І. Медведкова, Н. О. Попова // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 2. – С.62─64 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
Рослина : базилік
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : морозива
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, І. І. Медведкова, Н. О. Попова // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 2. – С.62─64 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
Рослина : базилік
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : морозива