Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, В. В. - Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста [Т...
Дорохович, В. В. - Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста [Т...
Статья
Автор: Дорохович, В. В.
Харчова наука і технологія. Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста [Т...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохович, В. В.
Харчова наука і технологія. Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста [Т...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дорохович, В. В.
Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста [Текст] / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1. – С. 52─54 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
Дорохович, В. В.
Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста [Текст] / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1. – С. 52─54 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники