лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Крицька, Є. - Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію [Текст]

Крицька, Є. - Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію [Текст]

Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Крицька, Є.
Мясной бизнес. Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію [Текст]: приведення існуючих на підприємстві ТУ до вимог ДСТУ
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Крицька, Є.
Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію [Текст] : приведення існуючих на підприємстві ТУ до вимог ДСТУ / Є. Крицька // Мясной бизнес. – 2012. – № 8. – С. 10─11. – На укр. яз.


Загальний = Економіка України
Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Стандартизація
Загальний = Стандарт : державний


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Мясной бизнес
Немає прим.
Выпуск

Мясной бизнес № 8
2012 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)