Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баля, Л. В. - Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
Баля, Л. В. - Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Баля, Л. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 25. Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баля, Л. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 25. Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Баля, Л. В.
Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст] / Л. В. Баля // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 25 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 141─146. – На укр. яз.
загальний = Овочі : квасоля
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Якість : продукції
36.81 О-16
Баля, Л. В.
Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст] / Л. В. Баля // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 25 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 141─146. – На укр. яз.
загальний = Овочі : квасоля
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Якість : продукції