лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Жук, В. А. - Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]

Жук, В. А. - Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]

Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Жук, В. А.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23. Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
36.81 О-16

Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст] / В. А. Жук, Л. В. Баля // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 179─184. – На укр. яз.


Загальний = Аналіз : сенсорний
Загальний = Овочі : квасоля
Загальний = Продукти (харчування) : консерви
Загальний = Товарознавство : продовольчих товарів


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23
Немає прим.
Книга

Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23: тем. зб. наук. пр.
ДонНУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)