Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жук, В. А. - Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
Жук, В. А. - Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Жук, В. А.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23. Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Жук, В. А.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23. Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст] / В. А. Жук, Л. В. Баля // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 179─184. – На укр. яз.
загальний = Аналіз : сенсорний
загальний = Овочі : квасоля
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
36.81 О-16
Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст] / В. А. Жук, Л. В. Баля // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 179─184. – На укр. яз.
загальний = Аналіз : сенсорний
загальний = Овочі : квасоля
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів