лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]
Доступно
 17 з 17
Книга
Автор:
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2013 г.
ISBN 978-966-2678-08-6

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.81я73 П84

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лабораторний практикум : навч. посібник / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2013. – 168 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-08-6.

ББК 36.81я73 П84

Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
Загальний = Обладнання : технологічне
Загальний = Виробництво : харчових продуктів

365730 Загальний читальний зал
365731 Загальний читальний зал
365732 Навч. абонемент
365733 Навч. абонемент
365734 Навч. абонемент
368681 Навч. абонемент
368682 Навч. абонемент
368683 Навч. абонемент
368684 Навч. абонемент
368685 Навч. абонемент
371238 Навч. абонемент
371239 Навч. абонемент
375492 Навч. абонемент
375493 Навч. абонемент
375494 Навч. абонемент
381517 Навч. абонемент
384026 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)