Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Свідло, К. В. - Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]
Свідло, К. В. - Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]
Книга
Автор: Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]: підручник
Издательство: Світ книг, 2013 г.
ISBN 978-966-2678-09-3
Автор: Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]: підручник
Издательство: Світ книг, 2013 г.
ISBN 978-966-2678-09-3
Книга
72я73 С24
Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст] : підручник / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва. – Харків : Світ книг, 2013. – 225 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-09-3.
ББК 72я73 С24
Дисципліни = Цикл природничо-наукової, загально-економічної та професійної підготовки : Базовая часть : Методологія та організація наукових досліджень
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Методологія та організація наукових досліджень
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Виробництво : харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Методологія та логіка наукових досліджень
Навч. абонемент
365737 Навч. абонемент
365738 Навч. абонемент
365739 Навч. абонемент
376351 Навч. абонемент
376352 Навч. абонемент
376353 Навч. абонемент
381512 Навч. абонемент
381760 Навч. абонемент
384025 Навч. абонемент
365735 ЧЗ1
365736 ЧЗ1
72я73 С24
Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст] : підручник / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва. – Харків : Світ книг, 2013. – 225 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-09-3.
ББК 72я73 С24
Дисципліни = Цикл природничо-наукової, загально-економічної та професійної підготовки : Базовая часть : Методологія та організація наукових досліджень
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Методологія та організація наукових досліджень
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Виробництво : харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Методологія та логіка наукових досліджень
Навч. абонемент
365737 Навч. абонемент
365738 Навч. абонемент
365739 Навч. абонемент
376351 Навч. абонемент
376352 Навч. абонемент
376353 Навч. абонемент
381512 Навч. абонемент
381760 Навч. абонемент
384025 Навч. абонемент
365735 ЧЗ1
365736 ЧЗ1