Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рибіцька, Г. С. - Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст]
Рибіцька, Г. С. - Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Рибіцька, Г. С.
Новітні інноваційні освітні технології: проблеми, розвиток та досвід впровадження. В 2 ч. Ч. 1 [Т.... Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Рибіцька, Г. С.
Новітні інноваційні освітні технології: проблеми, розвиток та досвід впровадження. В 2 ч. Ч. 1 [Т.... Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
74.48 Н73
Рибіцька, Г. С.
Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст] / Г. С. Рибіцька, Л. П. Холодний // Новітні інноваційні освітні технології: проблеми, розвиток та досвід впровадження. В 2 ч. Ч. 1 [Текст] : матеріали XXXVII міжнар. наук.-метод. конф. (м. Полтава, 28-29 берез. 2012 р.) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 45-47. – На укр. яз.
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Освіта : вища
74.48 Н73
Рибіцька, Г. С.
Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст] / Г. С. Рибіцька, Л. П. Холодний // Новітні інноваційні освітні технології: проблеми, розвиток та досвід впровадження. В 2 ч. Ч. 1 [Текст] : матеріали XXXVII міжнар. наук.-метод. конф. (м. Полтава, 28-29 берез. 2012 р.) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 45-47. – На укр. яз.
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Освіта : вища