Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор:
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: КНТЕУ, 2012 г.
ISBN 978-966-629-472-5
Автор:
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: КНТЕУ, 2012 г.
ISBN 978-966-629-472-5
Книга
36.99-02я73 П79
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / за ред. А. А. Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та доповн. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 340 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-472-5.
ББК 36.99-02я73 П79
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
загальний = Планування : діяльності підприємства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Охорона : праці
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Норма : санітарна
загальний = Підприємство : заготівельне
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мережа : інженерна
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
366126 Навч. абонемент
366127 Навч. абонемент
366128 Навч. абонемент
366129 Навч. абонемент
366130 Навч. абонемент
366131 Навч. абонемент
366132 Навч. абонемент
366133 Навч. абонемент
366134 Навч. абонемент
366135 Навч. абонемент
36.99-02я73 П79
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / за ред. А. А. Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та доповн. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 340 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-472-5.
ББК 36.99-02я73 П79
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
загальний = Планування : діяльності підприємства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Охорона : праці
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Норма : санітарна
загальний = Підприємство : заготівельне
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мережа : інженерна
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
366126 Навч. абонемент
366127 Навч. абонемент
366128 Навч. абонемент
366129 Навч. абонемент
366130 Навч. абонемент
366131 Навч. абонемент
366132 Навч. абонемент
366133 Навч. абонемент
366134 Навч. абонемент
366135 Навч. абонемент