Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сивній, І. - Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
Сивній, І. - Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
Статья
Автор: Сивній, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сивній, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Сивній, І.
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання [Текст] / І. Сивній, Н. Олексієнко, В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 10. – С. 6-8. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Сировина : нетрадиційна
Сивній, І.
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання [Текст] / І. Сивній, Н. Олексієнко, В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 10. – С. 6-8. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Сировина : нетрадиційна