Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]
Книга
Автор:
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-01-7
Автор:
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-01-7
Книга
36.997я73 Т38
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст] : навч. посібник / В. М. Михайлов, Л. О. Радченко, О. В. Новікова, [та ін.]. – Харків : Світ книг, 2012. – 537 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-01-7.
ББК 36.997я73 Т38
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Страва : національна
загальний = Страва : перша
загальний = Страва : соус
загальний = Страва : десерт
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Харчові технології
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
364896 Загальний читальний зал
364897 Загальний читальний зал
364898 Навч. абонемент
364899 Навч. абонемент
364900 Навч. абонемент
365725 Навч. абонемент
365726 Навч. абонемент
365727 Навч. абонемент
365728 Навч. абонемент
365729 Навч. абонемент
375504 Навч. абонемент
375505 Навч. абонемент
375506 Навч. абонемент
376600 Навч. абонемент
36.997я73 Т38
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст] : навч. посібник / В. М. Михайлов, Л. О. Радченко, О. В. Новікова, [та ін.]. – Харків : Світ книг, 2012. – 537 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-01-7.
ББК 36.997я73 Т38
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Страва : національна
загальний = Страва : перша
загальний = Страва : соус
загальний = Страва : десерт
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Харчові технології
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
364896 Загальний читальний зал
364897 Загальний читальний зал
364898 Навч. абонемент
364899 Навч. абонемент
364900 Навч. абонемент
365725 Навч. абонемент
365726 Навч. абонемент
365727 Навч. абонемент
365728 Навч. абонемент
365729 Навч. абонемент
375504 Навч. абонемент
375505 Навч. абонемент
375506 Навч. абонемент
376600 Навч. абонемент