Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мальська, М. П. - Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст]
Мальська, М. П. - Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст]
Книга
Автор: Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст]: (теорія та практика) : підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2013 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Автор: Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст]: (теорія та практика) : підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2013 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Книга
65.431.14-803.4я73 М21
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст] : (теорія та практика) : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. – Київ : Центр учб. л-ри, 2013. – 304 с. ; Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-162-7.
ББК 65.431.14-803.4я73 М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Послуги : туристичні
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Господарство : ресторанне
369260 Загальний читальний зал
369261 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
369262 Навч. абонемент
376883 Навч. абонемент
385418 Навч. абонемент
65.431.14-803.4я73 М21
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст] : (теорія та практика) : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. – Київ : Центр учб. л-ри, 2013. – 304 с. ; Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-162-7.
ББК 65.431.14-803.4я73 М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Послуги : туристичні
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Господарство : ресторанне
369260 Загальний читальний зал
369261 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
369262 Навч. абонемент
376883 Навч. абонемент
385418 Навч. абонемент