Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, А. М. - Технологія карамелі [Текст]
Дорохович, А. М. - Технологія карамелі [Текст]
Книга
Автор: Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Інкос, 2011 г.
ISBN 978-966-8347-97-9
Автор: Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Інкос, 2011 г.
ISBN 978-966-8347-97-9
Книга
36.86я73 Д69
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст] : навч. посібник / А. М. Дорохович. – Київ : Інкос, 2011. – 192 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-8347-97-9.
ББК 36.86я73 Д69
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Процес : технологічний
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
361213 Загальний читальний зал
361214 Навч. абонемент
361215 Навч. абонемент
385282 Навч. абонемент
36.86я73 Д69
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст] : навч. посібник / А. М. Дорохович. – Київ : Інкос, 2011. – 192 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-8347-97-9.
ББК 36.86я73 Д69
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Процес : технологічний
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
361213 Загальний читальний зал
361214 Навч. абонемент
361215 Навч. абонемент
385282 Навч. абонемент