Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Поліщук, Г. Є. - Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва орган...
Поліщук, Г. Є. - Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва орган...
Статья
Автор: Поліщук, Г. Є.
Продукты & ингредиенты. Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва орган...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Поліщук, Г. Є.
Продукты & ингредиенты. Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва орган...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Поліщук, Г. Є.
Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива [Текст] / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 11. – С. 30─31. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : морозиво
загальний = Продукт : органічний
Поліщук, Г. Є.
Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива [Текст] / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 11. – С. 30─31. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : морозиво
загальний = Продукт : органічний