Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лук'янов, В. О. - Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст]
Лук'янов, В. О. - Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст]
Книга
Автор: Лук'янов, В. О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2012 г.
ISBN 978-966-2781-05-2
Автор: Лук'янов, В. О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2012 г.
ISBN 978-966-2781-05-2
Книга
65.432-803.4я73 Л84
Лук'янов, В. О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст] : навч. посібник / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Кондор, 2012. – 346 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2781-05-2.
ББК 65.432-803.4я73 Л84
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Послуги : готельні
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Управління : персоналом
загальний = Управління : якістю
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Діяльність : сервісна
369354 Загальний читальний зал
369355 Загальний читальний зал
367781 Навч. абонемент
367782 Навч. абонемент
367783 Навч. абонемент
367784 Навч. абонемент
367785 Навч. абонемент
369356 Навч. абонемент
65.432-803.4я73 Л84
Лук'янов, В. О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст] : навч. посібник / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Кондор, 2012. – 346 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2781-05-2.
ББК 65.432-803.4я73 Л84
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Послуги : готельні
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Управління : персоналом
загальний = Управління : якістю
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Діяльність : сервісна
369354 Загальний читальний зал
369355 Загальний читальний зал
367781 Навч. абонемент
367782 Навч. абонемент
367783 Навч. абонемент
367784 Навч. абонемент
367785 Навч. абонемент
369356 Навч. абонемент