лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 7 з 7
Книга
Автор:
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]: підручник
Видавництво: Кондор, 2012 г.
ISBN 978-966-351-355-3

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
65.431.1-803.4я73 О-64

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник / за ред. Н. О. П'ятницька. – Київ : Кондор, 2012. – 557 с. : іл + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-351-355-3.

ББК 65.431.1-803.4я73 О-64

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
загальний = Транспорт
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Страва
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Ринок : базар
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Господарство : готельне
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Форма : обслуговування
загальний = Підприємство : бар
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Меню
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Етикет : діловий протокол

367807 Загальний читальний зал
367808 Навч. абонемент
367809 Навч. абонемент
369360 Навч. абонемент
369361 Навч. абонемент
369362 Навч. абонемент
385887 Навч. абонемент


Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Організація кейтирингового обслуговування [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Організація кейтирингового обслуговування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)