Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Забашта, А. Г. - Способы интенсификации посола при производстве продуктов из мяса [Текст]
Забашта, А. Г. - Способы интенсификации посола при производстве продуктов из мяса [Текст]
Статья
Автор: Забашта, А. Г.
Мясные технологии. Способы интенсификации посола при производстве продуктов из мяса [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Забашта, А. Г.
Мясные технологии. Способы интенсификации посола при производстве продуктов из мяса [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Забашта, А. Г.
Способы интенсификации посола при производстве продуктов из мяса [Текст] / А. Г. Забашта, В. О. Басов // Мясные технологии. – 2012. – № 12. – С. 38─41. – На рус. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний) : соління
Забашта, А. Г.
Способы интенсификации посола при производстве продуктов из мяса [Текст] / А. Г. Забашта, В. О. Басов // Мясные технологии. – 2012. – № 12. – С. 38─41. – На рус. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний) : соління