Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Зима, Г. I. - Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства [Текст]
Зима, Г. I. - Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор: Зима, Г. I.
Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-201-3
Автор: Зима, Г. I.
Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-201-3
Книга
65.052.254.3(4Укр)я73 З-62
Зима, Г. I.
Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Г. I. Зима, Ю. М. Меншикова. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 305 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-201-3.
ББК 65.052.254.3(4Укр)я73 З-62
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства
загальний = Облік : бухгалтерський
загальний = Звітність : фінансова
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Бухгалтерський облік і фінансування закладів ресторанного господарства
Навч. абонемент
379515 Навч. абонемент
370596 ЧЗ1
370597 ЧЗ1
370598 ЧЗ1
370600 ЧЗ1
370599 ЧЗ3
65.052.254.3(4Укр)я73 З-62
Зима, Г. I.
Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Г. I. Зима, Ю. М. Меншикова. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 305 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-201-3.
ББК 65.052.254.3(4Укр)я73 З-62
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства
загальний = Облік : бухгалтерський
загальний = Звітність : фінансова
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Бухгалтерський облік і фінансування закладів ресторанного господарства
Навч. абонемент
379515 Навч. абонемент
370596 ЧЗ1
370597 ЧЗ1
370598 ЧЗ1
370600 ЧЗ1
370599 ЧЗ3