Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: П'ятницька, Г. Т. - Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст]
П'ятницька, Г. Т. - Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст]
Книга
Автор: П'ятницька, Г. Т.
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2013 г.
ISBN 978-966-2781-30-4
Автор: П'ятницька, Г. Т.
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2013 г.
ISBN 978-966-2781-30-4
Книга
65.431.14-551я73 П99
П'ятницька, Г. Т.
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посібник / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – Київ : Кондор, 2013. – 250 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2781-30-4.
ББК 65.431.14-551я73 П99
загальний = Менеджмент : інноваційний
загальний = Проект : інноваційний
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Технологія : інноваційна
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Інноваційні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Сучасні ресторанні технології
370137 Навч. абонемент
371141 Навч. абонемент
371142 Навч. абонемент
371143 Навч. абонемент
379684 Навч. абонемент
385333 Навч. абонемент
370136 ЧЗ1
65.431.14-551я73 П99
П'ятницька, Г. Т.
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посібник / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – Київ : Кондор, 2013. – 250 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2781-30-4.
ББК 65.431.14-551я73 П99
загальний = Менеджмент : інноваційний
загальний = Проект : інноваційний
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Технологія : інноваційна
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Інноваційні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Сучасні ресторанні технології
370137 Навч. абонемент
371141 Навч. абонемент
371142 Навч. абонемент
371143 Навч. абонемент
379684 Навч. абонемент
385333 Навч. абонемент
370136 ЧЗ1