Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. - Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
Баль-Прилипко, Л. - Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
Статья
Автор: Баль-Прилипко, Л.
Продовольча індустрія АПК. Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баль-Прилипко, Л.
Продовольча індустрія АПК. Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – № 3. – С. 13─26. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Баль-Прилипко, Л.
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – № 3. – С. 13─26. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів