Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Факторы, влияющие на сенсорику свежего мяса [Текст]
Факторы, влияющие на сенсорику свежего мяса [Текст]
Статья
Факторы, влияющие на сенсорику свежего мяса [Текст] / А. Штибинг, М. Упманн, Б. Шмит, Г. Тумель ; пер. з нiм. Р. Давыдова // Мясной бизнес. – 2013. – № 9. – С. 76─77 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На рус. яз.
загальний = Аналіз : сенсорний
загальний = Економіка Німеччини
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції
загальний = Досвід : світовий
Факторы, влияющие на сенсорику свежего мяса [Текст] / А. Штибинг, М. Упманн, Б. Шмит, Г. Тумель ; пер. з нiм. Р. Давыдова // Мясной бизнес. – 2013. – № 9. – С. 76─77 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На рус. яз.
загальний = Аналіз : сенсорний
загальний = Економіка Німеччини
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції
загальний = Досвід : світовий