Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
Книга
Автор:
Технология продукции общественного питания. Т. 1: Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
б.г.
ISBN 5-03-003795-0
Автор:
Технология продукции общественного питания. Т. 1: Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
б.г.
ISBN 5-03-003795-0
Многотомник
Технология продукции общественного питания : учеб. пособие : в 2 т. / под ред. А. С. Ратушный. – 2-е изд. – Москва : Мир, 2007. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений) . – На рус. яз. – ISBN 5-03-003797-7.
Книга
36.99я73 Т38
Т. 1 : Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке. – 351 с. : ил. – ISBN 5-03-003795-0.
ББК 36.99я73 Т38
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Харчова хімія
загальний = Технологія : приготування їжі
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл природничо-наукової та фундаментальної підготовки : Базова частина : Харчова хімія
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
348741 Загальний читальний зал
348742 Навч. абонемент
348743 Навч. абонемент
Технология продукции общественного питания : учеб. пособие : в 2 т. / под ред. А. С. Ратушный. – 2-е изд. – Москва : Мир, 2007. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений) . – На рус. яз. – ISBN 5-03-003797-7.
Книга
36.99я73 Т38
Т. 1 : Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке. – 351 с. : ил. – ISBN 5-03-003795-0.
ББК 36.99я73 Т38
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Харчова хімія
загальний = Технологія : приготування їжі
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл природничо-наукової та фундаментальної підготовки : Базова частина : Харчова хімія
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
348741 Загальний читальний зал
348742 Навч. абонемент
348743 Навч. абонемент