Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пасальський, Б. К. - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]
Пасальський, Б. К. - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]
Книга
Автор: Пасальський, Б. К.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Серия: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6
Автор: Пасальський, Б. К.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Серия: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6
Книга
36-7я73 П19
Пасальський, Б. К.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. – 119 с. – (Товарознавство) . – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-602-6.
ББК 36-7я73 П19
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Методи дослідження якості товарів
загальний = Аналіз : якості
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Безпечність товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Хімічні методи дослідження сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Оцінка відповідності сировини і продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Хімічний аналіз сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Методи контролю продукції в галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки : Базовая часть : Безпечність та екологічність товарів
373182 Навч. абонемент
373183 Навч. абонемент
373184 Навч. абонемент
373185 Навч. абонемент
373181 ЧЗ1
36-7я73 П19
Пасальський, Б. К.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. – 119 с. – (Товарознавство) . – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-602-6.
ББК 36-7я73 П19
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Методи дослідження якості товарів
загальний = Аналіз : якості
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Безпечність товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Хімічні методи дослідження сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Оцінка відповідності сировини і продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Хімічний аналіз сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Методи контролю продукції в галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки : Базовая часть : Безпечність та екологічність товарів
373182 Навч. абонемент
373183 Навч. абонемент
373184 Навч. абонемент
373185 Навч. абонемент
373181 ЧЗ1