лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Пасальський, Б. К. - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]

Пасальський, Б. К. - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]

Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Автор: Пасальський, Б. К.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Серия: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36-7я73 П19

Пасальський, Б. К.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. – 119 с. – (Товарознавство) . – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-602-6.

ББК 36-7я73 П19

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Аналіз : якості
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Безпечність товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Хімічні методи дослідження сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Оцінка відповідності сировини і продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Хімічний аналіз сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки : Базова частина : Безпечність та екологічність товарів

373181 Загальний читальний зал
373182 Навч. абонемент
373183 Навч. абонемент
373184 Навч. абонемент
373185 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.87)