Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лихачева, Е. И. - Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]
Лихачева, Е. И. - Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]
Книга
Автор: Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Серия: ПРОФИль
Видавництво: Альфа-М, ИНФРА-М, 2013 г.
ISBN 978-5-98281-166-0, 978-5-16-003587-1
Автор: Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Серия: ПРОФИль
Видавництво: Альфа-М, ИНФРА-М, 2013 г.
ISBN 978-5-98281-166-0, 978-5-16-003587-1
Книга
65.422.51я73 Л65
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. И. Лихачева, О. В. Юсова. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2013. – 304 с. : ил + Електрон. зміст. – (ПРОФИль) . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На рус. яз. – ISBN 978-5-98281-166-0 . – ISBN 978-5-16-003587-1.
ББК 65.422.51я73 Л65
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові добавки в технології м'ясопродуктів
загальний = Експертиза : ветеринарна
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні методи зберігання та переробки м'яса
371859 Навч. абонемент
371858 ЧЗ1
65.422.51я73 Л65
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. И. Лихачева, О. В. Юсова. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2013. – 304 с. : ил + Електрон. зміст. – (ПРОФИль) . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На рус. яз. – ISBN 978-5-98281-166-0 . – ISBN 978-5-16-003587-1.
ББК 65.422.51я73 Л65
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові добавки в технології м'ясопродуктів
загальний = Експертиза : ветеринарна
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні методи зберігання та переробки м'яса
371859 Навч. абонемент
371858 ЧЗ1