Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Л. Б. - Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Олійник, Л. Б. - Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Книга
Автор: Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
36.92я73 О-54
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Л. Б. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 138 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.92я73 О-54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Актуальні проблеми технології галузі
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Технологія : консервування
загальний = Система : кредитно-модульна
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Формування сировинних ресурсів
371381 Загальний читальний зал
371383 Навч. абонемент
371384 Навч. абонемент
371385 Навч. абонемент
371386 Навч. абонемент
371387 Навч. абонемент
371388 Навч. абонемент
371389 Навч. абонемент
371390 Навч. абонемент
371382 Читальний зал для науковців
36.92я73 О-54
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Л. Б. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 138 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.92я73 О-54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Актуальні проблеми технології галузі
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Технологія : консервування
загальний = Система : кредитно-модульна
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Формування сировинних ресурсів
371381 Загальний читальний зал
371383 Навч. абонемент
371384 Навч. абонемент
371385 Навч. абонемент
371386 Навч. абонемент
371387 Навч. абонемент
371388 Навч. абонемент
371389 Навч. абонемент
371390 Навч. абонемент
371382 Читальний зал для науковців