Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оробейко, Е. С. - Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]
Оробейко, Е. С. - Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]
Книга
Автор: Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
Серия: ПРОФИль
Видавництво: Альфа-М, ИНФРА-М, 2010 г.
ISBN 978-5-98281-066-3, 978-5-16-002497-4
Автор: Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
Серия: ПРОФИль
Видавництво: Альфа-М, ИНФРА-М, 2010 г.
ISBN 978-5-98281-066-3, 978-5-16-002497-4
Книга
65.431.1-803.4я723 О-69
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст] : учеб. пособие / Е. С. Оробейко, Н. Г. Шередер. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2010. – 320 с. : ил. + Електрон. зміст. – (ПРОФИль) . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На рус. яз. – ISBN 978-5-98281-066-3 . – ISBN 978-5-16-002497-4.
ББК 65.431.1-803.4я723 О-69
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Барна справа
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : бар
загальний = Підприємство : ресторан
353092 Загальний читальний зал
353786 Навч. абонемент
353787 Навч. абонемент
65.431.1-803.4я723 О-69
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст] : учеб. пособие / Е. С. Оробейко, Н. Г. Шередер. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2010. – 320 с. : ил. + Електрон. зміст. – (ПРОФИль) . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На рус. яз. – ISBN 978-5-98281-066-3 . – ISBN 978-5-16-002497-4.
ББК 65.431.1-803.4я723 О-69
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Барна справа
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : бар
загальний = Підприємство : ресторан
353092 Загальний читальний зал
353786 Навч. абонемент
353787 Навч. абонемент