Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гайворонська, З. М. - Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]
Гайворонська, З. М. - Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]
Книга
Автор: Гайворонська, З. М.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсових проектів
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Гайворонська, З. М.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсових проектів
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
36.81р30 Г14
Гайворонська, З. М.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : метод. рекомендації щодо виконання курсових проектів / З. М. Гайворонська, Г. Є. Дубова, О. I. Порхунов. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 42 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.81р30 Г14
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес (технологічний)
373066 Загальний читальний зал
373068 Навч. абонемент
373069 Навч. абонемент
373070 Навч. абонемент
373071 Навч. абонемент
373072 Навч. абонемент
373073 Навч. абонемент
373074 Навч. абонемент
373075 Навч. абонемент
373067 Читальний зал для науковців
36.81р30 Г14
Гайворонська, З. М.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : метод. рекомендації щодо виконання курсових проектів / З. М. Гайворонська, Г. Є. Дубова, О. I. Порхунов. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 42 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.81р30 Г14
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес (технологічний)
373066 Загальний читальний зал
373068 Навч. абонемент
373069 Навч. абонемент
373070 Навч. абонемент
373071 Навч. абонемент
373072 Навч. абонемент
373073 Навч. абонемент
373074 Навч. абонемент
373075 Навч. абонемент
373067 Читальний зал для науковців