Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Чоні, І. В. - Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
Чоні, І. В. - Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
Книга (аналит. описание)
Автор: Чоні, І. В.
Якість вищої освіти: методологічні та методичні підходи щодо впровадження дистанційних технологій.... Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Чоні, І. В.
Якість вищої освіти: методологічні та методичні підходи щодо впровадження дистанційних технологій.... Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
74.48я431 Я45
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного господарства [Текст] / І. В. Чоні, Г. М. Мазур, Н. В. Дібрівська // Якість вищої освіти: методологічні та методичні підходи щодо впровадження дистанційних технологій навчання [Текст]. Ч. 1 : матеріали XXXVIII міжнар. наук.-практ. конф., (м. Полтава, 23-24 січ. 2013 р.) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 186─188. – На укр. яз.
загальний = Навчання : дистанційне
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Освіта : вища
74.48я431 Я45
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного господарства [Текст] / І. В. Чоні, Г. М. Мазур, Н. В. Дібрівська // Якість вищої освіти: методологічні та методичні підходи щодо впровадження дистанційних технологій навчання [Текст]. Ч. 1 : матеріали XXXVIII міжнар. наук.-практ. конф., (м. Полтава, 23-24 січ. 2013 р.) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 186─188. – На укр. яз.
загальний = Навчання : дистанційне
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Освіта : вища