Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дончевська, Р. С. - Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст]
Дончевська, Р. С. - Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст]
Статья
Автор: Дончевська, Р. С.
Харчова наука і технологія. Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дончевська, Р. С.
Харчова наука і технологія. Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дончевська, Р. С.
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст] / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 4. – С. 116─119. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Конкурентоспроможність
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Якість : продукції
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Дончевська, Р. С.
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст] / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 4. – С. 116─119. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Конкурентоспроможність
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Якість : продукції
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти