Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бондаренко, Н. В. - Дослідження режимів теплової обробки варених ковбас у сучасних термокамерах [Текст]
Бондаренко, Н. В. - Дослідження режимів теплової обробки варених ковбас у сучасних термокамерах [Текст]
Статья
Автор: Бондаренко, Н. В.
Харчова наука і технологія. Дослідження режимів теплової обробки варених ковбас у сучасних термокамерах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бондаренко, Н. В.
Харчова наука і технологія. Дослідження режимів теплової обробки варених ковбас у сучасних термокамерах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Бондаренко, Н. В.
Дослідження режимів теплової обробки варених ковбас у сучасних термокамерах [Текст] / Н. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 2. – С. 92─94 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Промисловість : м'ясна
Бондаренко, Н. В.
Дослідження режимів теплової обробки варених ковбас у сучасних термокамерах [Текст] / Н. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 2. – С. 92─94 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Промисловість : м'ясна