лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Черевко, О. I. - Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]

Черевко, О. I. - Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]
Доступно
 14 з 14
Книга
Автор: Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Видавництво: Світ книг, 2014 г.
ISBN 978-9662678-15-4

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.81я73 Ч46

Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник / О. I. Черевко, А. М. Поперечний. – 2-ге вид., доповн. та виправл. – Х. : Світ книг, 2014. – 496 с. – На укр. яз. – ISBN 978-9662678-15-4.

ББК 36.81я73 Ч46

Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
Загальний = Обладнання : технологічне
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв

376322 Загальний читальний зал
376323 Навч. абонемент
376324 Навч. абонемент
376360 Навч. абонемент
376361 Навч. абонемент
376362 Навч. абонемент
376588 Навч. абонемент
376589 Навч. абонемент
378109 Навч. абонемент
378110 Навч. абонемент
378689 Навч. абонемент
378690 Навч. абонемент
378888 Навч. абонемент
378889 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)