Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
Оболкіна, В. - Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
Статья
Автор: Оболкіна, В.
Продовольча індустрія АПК. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Продовольча індустрія АПК. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст] / В. Оболкіна, Т. Калиновська, I. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 3. – С. 23─27. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Плоди : виноград
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : біологічно активний
Оболкіна, В.
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст] / В. Оболкіна, Т. Калиновська, I. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 3. – С. 23─27. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Плоди : виноград
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : біологічно активний