Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Радченко, Л. А. - Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]
Радченко, Л. А. - Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]
Книга
Автор: Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Видавництво: Кнорус, 2013 г.
ISBN 978-5-406-02183-5
Автор: Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Видавництво: Кнорус, 2013 г.
ISBN 978-5-406-02183-5
Книга
65.431.1-803.4я723 Р15
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст] : учебник / Л. А. Радченко. – Москва : Кнорус, 2013. – 328 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На рус. яз. – ISBN 978-5-406-02183-5.
ББК 65.431.1-803.4я723 Р15
загальний = Організація : виробництва
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Діяльність : торговельна
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Інтер'єр
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
371905 Загальний читальний зал
371906 Навч. абонемент
65.431.1-803.4я723 Р15
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст] : учебник / Л. А. Радченко. – Москва : Кнорус, 2013. – 328 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На рус. яз. – ISBN 978-5-406-02183-5.
ББК 65.431.1-803.4я723 Р15
загальний = Організація : виробництва
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Діяльність : торговельна
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Інтер'єр
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
371905 Загальний читальний зал
371906 Навч. абонемент