Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Пахомова, І. В. - Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів...
Пахомова, І. В. - Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів...
Статья
Автор: Пахомова, І. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Пахомова, І. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Пахомова, І. В.
Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі [Текст] / І. В. Пахомова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2013. – № 1 (57). – С. 97─99 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/976. – На укр. яз.
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Властивість : споживча
Пахомова, І. В.
Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі [Текст] / І. В. Пахомова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2013. – № 1 (57). – С. 97─99 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/976. – На укр. яз.
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Властивість : споживча