Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дубова, Г. Є. - Біодоступність вітаміну D у м'ясних продуктах [Текст]
Дубова, Г. Є. - Біодоступність вітаміну D у м'ясних продуктах [Текст]
Статья
Автор: Дубова, Г. Є.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Біодоступність вітаміну D у м'ясних продуктах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дубова, Г. Є.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Біодоступність вітаміну D у м'ясних продуктах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дубова, Г. Є.
Біодоступність вітаміну D у м'ясних продуктах [Текст] / Г. Є. Дубова, З. М. Гайворонська // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2013. – № 1 (57). – С. 129─133 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/984. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Вітаміни
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
Дубова, Г. Є.
Біодоступність вітаміну D у м'ясних продуктах [Текст] / Г. Є. Дубова, З. М. Гайворонська // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2013. – № 1 (57). – С. 129─133 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/984. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Вітаміни
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні