Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баля, Л. В. - Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]
Баля, Л. В. - Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]
Автореферат/Диссертация
Автор: Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]: автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15
2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]: автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15
2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат
36.96 Б21
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15 / Л. В. Баля, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2013. – 19 с. – На укр. яз.
ББК 36.96 Б21
загальний = Овочі : квасоля
загальний = Технологія : консервування
828/АД Читальний зал для науковців
829/АД Читальний зал для науковців
36.96 Б21
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15 / Л. В. Баля, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2013. – 19 с. – На укр. яз.
ББК 36.96 Б21
загальний = Овочі : квасоля
загальний = Технологія : консервування
828/АД Читальний зал для науковців
829/АД Читальний зал для науковців