Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дубова, Г. Є. - Реакції утворення аромату фруктових приправ [Текст]
Дубова, Г. Є. - Реакції утворення аромату фруктових приправ [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Дубова, Г. Є.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Реакції утворення аромату фруктових приправ [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дубова, Г. Є.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Реакції утворення аромату фруктових приправ [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81я431 Н73
Дубова, Г. Є.
Реакції утворення аромату фруктових приправ [Текст] / Г. Є. Дубова // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 4─6. – На укр. яз.
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Процес (технологічний)
36.81я431 Н73
Дубова, Г. Є.
Реакції утворення аромату фруктових приправ [Текст] / Г. Є. Дубова // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 4─6. – На укр. яз.
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Процес (технологічний)