Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дубова, Г. Є. - Удосконалення аромату напівфабрикатів за рахунок використання ферментів рослинного походження [Те...
Дубова, Г. Є. - Удосконалення аромату напівфабрикатів за рахунок використання ферментів рослинного походження [Те...
Книга (аналит. описание)
Автор: Дубова, Г. Є.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Удосконалення аромату напівфабрикатів за рахунок використання ферментів рослинного походження [Те...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дубова, Г. Є.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Удосконалення аромату напівфабрикатів за рахунок використання ферментів рослинного походження [Те...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81я431 Н73
Дубова, Г. Є.
Удосконалення аромату напівфабрикатів за рахунок використання ферментів рослинного походження [Текст] / Г. Є. Дубова, Ю. В. Левченко // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 10─12. – На укр. яз.
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Ферменти
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Ароматизатор
36.81я431 Н73
Дубова, Г. Є.
Удосконалення аромату напівфабрикатів за рахунок використання ферментів рослинного походження [Текст] / Г. Є. Дубова, Ю. В. Левченко // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 10─12. – На укр. яз.
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Ферменти
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Ароматизатор