Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ястреба, Ю. А. - Перспективи використання журавлини в технології м'ясопродуктів [Текст]
Ястреба, Ю. А. - Перспективи використання журавлини в технології м'ясопродуктів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Ястреба, Ю. А.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Перспективи використання журавлини в технології м'ясопродуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ястреба, Ю. А.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Перспективи використання журавлини в технології м'ясопродуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81я431 Н73
Ястреба, Ю. А.
Перспективи використання журавлини в технології м'ясопродуктів [Текст] / Ю. А. Ястреба, Л. М. Юрчішина // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 17─20. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
36.81я431 Н73
Ястреба, Ю. А.
Перспективи використання журавлини в технології м'ясопродуктів [Текст] / Ю. А. Ястреба, Л. М. Юрчішина // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 17─20. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні