Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Новікова, О. В. - Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]
Новікова, О. В. - Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]
Книга
Автор: Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Ліра-К, 2013 г.
ISBN 978-966-969-38-6-0
Автор: Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Ліра-К, 2013 г.
ISBN 978-966-969-38-6-0
Книга
36.83я73 Н73
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова, А. Е. Гасанова. – 2-ге вид., переробл. та доповн. – Київ : Ліра-К, 2013. – 538 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-969-38-6-0.
ББК 36.83я73 Н73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
376586 Навч. абонемент
376587 Навч. абонемент
36.83я73 Н73
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова, А. Е. Гасанова. – 2-ге вид., переробл. та доповн. – Київ : Ліра-К, 2013. – 538 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-969-38-6-0.
ББК 36.83я73 Н73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
376586 Навч. абонемент
376587 Навч. абонемент