Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пахомова, І. - Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів [...
Пахомова, І. - Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів [...
Статья
Автор: Пахомова, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів [...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пахомова, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів [...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Пахомова, І.
Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів [Текст] / І. Пахомова, А. Ткаченко, Є. Діденко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 13–15. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Виробництво : кондитерське
Пахомова, І.
Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів [Текст] / І. Пахомова, А. Ткаченко, Є. Діденко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 13–15. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Виробництво : кондитерське