Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Даниленко, C. - Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
Даниленко, C. - Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
Статья
Автор: Даниленко, C.
Продовольча індустрія АПК. Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Даниленко, C.
Продовольча індустрія АПК. Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст] / C. Даниленко, Л. П. Недорізанюк // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 6. – С. 29─33. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний)
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст] / C. Даниленко, Л. П. Недорізанюк // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 6. – С. 29─33. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний)