Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пахомова, І. - Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання [Текст]
Пахомова, І. - Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання [Текст]
Статья
Автор: Пахомова, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пахомова, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Пахомова, І.
Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання [Текст] / І. Пахомова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 7/8. – С. 7–10. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Сировина : нетрадиційна
Пахомова, І.
Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання [Текст] / І. Пахомова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 7/8. – С. 7–10. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Сировина : нетрадиційна