лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Пуліна, Т. В. - Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс]

Пуліна, Т. В. - Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс]

Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Автор: Пуліна, Т. В.
Бізнес Інформ. Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Пуліна, Т. В.
Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / Т. В. Пуліна // Бізнес Інформ. – 2015. – № 1. – С. 172–177 . – Режим доступу: http://business-inform.net/_inc/kachka_pdf.php?year=2015&volume=1_0&pages=172_177&abstract=2015_01_0'))%20{return%20false} (28.09.2015). – Назва з екрана. – На укр. яз.


загальний = Кластер
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Об'єднання : підприємств


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Бізнес Інформ
Немає прим.
Выпуск

Бізнес Інформ № 1
2015 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.168)