лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]

Ткаченко, А. С. - Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]

Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]
Доступно
 2 з 2
Автореферат/Диссертация
Автор: Ткаченко, А. С.
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
2015 г.
ISBN відсутній

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Автореферат
65.422.51я031 Т48

Ткаченко, А. С.
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / А. С. Ткаченко, Львів. комерц. акад.. – Львів, 2015. – 25 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

ББК 65.422.51я031 Т48

загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні

1165/АД Читальний зал для науковців
1166/АД Читальний зал для науковців



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.168)