Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]
Ткаченко, А. С. - Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]
Автореферат/Диссертация
Автор: Ткаченко, А. С.
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Ткаченко, А. С.
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст]: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат
65.422.51я031 Т48
Ткаченко, А. С.
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / А. С. Ткаченко, Львів. комерц. акад.. – Львів, 2015. – 25 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51я031 Т48
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
1165/АД Читальний зал для науковців
1166/АД Читальний зал для науковців
65.422.51я031 Т48
Ткаченко, А. С.
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / А. С. Ткаченко, Львів. комерц. акад.. – Львів, 2015. – 25 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51я031 Т48
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
1165/АД Читальний зал для науковців
1166/АД Читальний зал для науковців