лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]

Ткаченко, А. С. - Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]

Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Ткаченко, А. С.
Харчова наука і технологія. Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Ткаченко, А. С.
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст] / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. – 2015. – № 3. – С. 81–87 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.


загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Властивість : споживча
загальний = Цінність : харчова
загальний = Сировина : нетрадиційна


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова наука і технологія
Немає прим.
Выпуск

Харчова наука і технологія № 3
2015 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)