Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]
Ткаченко, А. С. - Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]
Статья
Автор: Ткаченко, А. С.
Харчова наука і технологія. Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ткаченко, А. С.
Харчова наука і технологія. Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Ткаченко, А. С.
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст] / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. – 2015. – № 3. – С. 81–87 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Властивість : споживча
загальний = Цінність : харчова
загальний = Сировина : нетрадиційна
Ткаченко, А. С.
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст] / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. – 2015. – № 3. – С. 81–87 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Властивість : споживча
загальний = Цінність : харчова
загальний = Сировина : нетрадиційна