Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кайнаш, А. П. - Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "Смакові товари" [Текст]
Кайнаш, А. П. - Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "Смакові товари" [Текст]
Книга
Автор: Кайнаш, А. П.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "Смакові товари" [Текст]: метод. рек. та завдання для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія»
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Кайнаш, А. П.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "Смакові товари" [Текст]: метод. рек. та завдання для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія»
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
65.422.51р30 К15
Кайнаш, А. П.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "Смакові товари" [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / А. П. Кайнаш. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 44 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51р30 К15
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Технологія : Біотехнологія
379821 Загальний читальний зал
379822 Читальний зал для науковців
65.422.51р30 К15
Кайнаш, А. П.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "Смакові товари" [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / А. П. Кайнаш. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 44 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51р30 К15
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Технологія : Біотехнологія
379821 Загальний читальний зал
379822 Читальний зал для науковців